Contact:

Bedrijf:

Swabhawat B.V.

Adres:

Frederik van Eedenplaats 131

2902VC Capelle aan den IJssel

Nederland (Netherlands)

Mail:

E-mail

Fax:

31-10-2840386

Contactpersonen:

Ir. R. Voorhorst

C.J. Voorhorst-Wiers

(voorheen C.J. Rijks-Wiers)

Telefoon:

31-10-2840385

31-10-2840391

Bedrijfsactiviteiten:

Advisering (geestelijke) gezondheidszorg

Uitgave van oude en nieuwe Swabhawat publicaties van Saswitha

Mental Coaching

Copyright statement:

Beeldmerk:

Swabhawat , Saswitha

2003, 2007 by R. Voorhorst & C.J. Voorhorst-Wiers

Swabhawat en Saswitha publicaties, cursussen, workshops e.d. vallen onder de auteursrecht en merkbescherming en zijn alleen geautoriseerd door de desbetreffende medewerkers van de afdeling Swabhawat Advies Bureau.

Niets van en uit deze web publicatie mag met behulp van welke middelen dan ook, waaronder begrepen geautomatiseerde informatie en communicatiesystemen, in welke vorm dan ook worden gereproduceerd, opgeslagen, beschikbaar gesteld dan wel openbaar worden gemaakt zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de houder(s) van het auteurs en merkrecht.

Het beeldmerk: de bamboe.

De bamboe, die al onze publicaties als symbool vergezelt, is een tropische plant. Het is een grasachtige waarvan verschillende soorten bestaan. De grootste kunnen 40 meter hoog worden met een diameter van 40 centimeter aan het beneden einde van de cylindervormige stam. Het gebruik ervan is z veelzijdig, dat het leven van de mens in de tropen ondenkbaar is zonder de bamboe. Er worden bruggen, huizen, waterleidingen, waterkannen, serviesonderdelen, meubels enzovoort van gemaakt. De grote waarde wordt vooral bepaald door de sterkte en de taaiheid:

het buigt wel, maar het breekt niet.

Zo is de Swabhawat in het gebruik voor het leven:

 onmisbaar soepel, doch niet te breken.